Events

 

29.04.2014 Amon Amarth

Cu ocazia lansarii celui mai nou material discografic "Deceiver of the Gods", formatia a decis sa plece intr-un turneu de promovare care va poposi si in Romania, la Arenele Romane din Bucuresti, pe data de 29.04.2014.

Organizatorii evenimentului sunt Promusic Events si Maximum Rock Magazin (producator Nelu Brindusan).

  29 aprilie 2014, Arenele Romane, Bucuresti

Intra pe pagina fanilor:

___________________________________________

     Riff-uri tunatoare, blastbeat-uri demente si puterea coplesitoare a unui sound pe cat de greu, pe atat de inaltator - acestea sunt elementele care fac ca muzica celor de la AMON AMARTH sa ajunga pana la urechile lui insusi Odin.


Johan Hegg – voce, Johan Söderberg – chitara, Olavi Mikkonen − chitara
Ted Lundström – bas, Fredrik Andersson − tobe

Formatia de death-metal melodic a fost infiintata in 1992 in Tumba, Suedia si, de atunci, nu a facut altceva decat sa trezeasca "zeii" prin forta compozitiilor ei. Complexe dar fara sa sacrifice brutalitatea pura a genului, melodiile Amon Amarth s-au remarcat rapid in comunitatea metal.

Numele trupei este inspirat de operele scriitorului J.R.R. Tolkien si se refera la vulcanul diabolic in inima caruia a fost forjat Inelul din seria de romane "Stapanul Inelelor".

In scurt timp, trupa a atras atentia publicatiilor de specialitate, care s-au grabit sa numeasca grupul suedez o "revelatie".

"Albumul de debut al acestor vikingi furiosi si cruzi din indepartatul nord,
"Once Sent from the Golden Hall", este un 'indrumar' de metal si contine asa de multe
riffuri tari si atat de multe melodii memorabile incat poate fi cu usurinta numit o revelatie"
,
scria Metal Hammer.

 Dupa acest prim disc lansat in 1998, au mai urmat alte 8 materiale discografice. "Versus the World", cel de-a patrulea album, s-a clasat in topul "Celor mai bune 500 de albume rock si metal ale tuturor timpurilor", creat de prestigioasa publicatie Rock Hard Magazine.

"With Oden on Our Side", materialul cu numarul 6, s-a clasat in Top Billboard pe locul 15 si a reprezentat confirmarea statutului de super-trupa de catre cele mai avizate autoritati muzicale. La fel s-a intamplat si cu follow-up-ul, "Twilight of the Thunder God", care a obtinut la randul sau recunoasterea Billboard.


 

    Cel mai recent album al trupei, "Deceiver of the Gods", lansat pe 25 iunie 2013, s-a clasat pe locul 9 in Canadian Albums Chart si a beneficiat de o primire minunata din partea criticilor si a fanilor. Reviste precum Loudwire, Metal Hammer, Decibel Magazine si Revolver au dat note maxime discului si l-au numit unul dintre materialele anului.

Discografie:
Sorrow Throughout the Nine Worlds (1996)
Once Sent from the Golden Hall (1998)
The Avenger (1999)
The Crusher (2001)
Versus the World (2002)
Fate of Norns (2004)
With Oden on Our Side (2006)
Twilight of the Thunder God (2008)
Surtur Rising (2011)
Deceiver of the Gods (2013)

www.amonamarth.com

Deceiver of the Gods (2013)

_____________________________________________

Meet & Greet: TBA
Program: TBA
  ___________________________________________

Bilete: numar limitat 1000 bucati!

Pana la data de 10 februarie 2014, biletele se pot achizitiona exclusiv prin plata cucard (simplu, comod si eficient), iar dupa aceasta data acestea se pot achizitiona si din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pe www.eventim.ro) la urmatoarele preturi:

110 lei bilete VIP - Sold Out! Biletul VIP contine: meet & greet, afisul concertului, pass laminat VIP
78 lei pentru primele - 100 bucati (numai cu plata prin card)
87 lei pentru urmatoarele bilete, pana la data de 31 martie 2014 (plata prin card)
95 lei in perioada 01-28 aprilie 2014 (plata prin card)
110 lei pentru biletele achizitionate in ziua concertului, 29 aprilie 2014. Acestea se achizitioneaza DOAR la intrarea in locatia evenimentului.

   O lista cu toate magazinele din tara unde gasiti bilete pentru acest concert se poate vedea AICI.

Harta locatiei:




 ___________________________________________

 

Evenimente

  • Amon Amarth

     

    $strThumb
    29.04.2014

  • Arch Enemy

     

    $strThumb
    23.05.2014

 
   
 
 

Acreditari de presa

 

Promusic Production & Events

P.O. Box: 53-66
Bucuresti, Romania

Tel: 004.0726131516